Rådgivning vid köp av biogasbil

Kan ni hjälpa mig välja rätt biogasbil?” Att köpa bil kan vara svårt – att köpa en biogasbil kan vara ännu svårare eftersom det finns få återförsäljare som vet hur gassystemen är integrerade i fordonet, vilka specifikationer fordonet har (exempelvis räckvidd, kontrollerade gastankar m.m.) och hur de ska fungera rent tekniskt vid provkörningen. Vi kan genom rådgivning hjälpa dig att hitta din nästa fossilfria bil i denna djungel. Rådgivningen kostar 1500 kr – är du inte nöjd med den hjälp du fått får du givetvis pengarna tillbaka!

Rådgivningen kostar 1500 kr – då ingår en noggrann genomgång av 1-5 bilar och upp till två timmars rådgivning. Är du inte nöjd med den hjälp du fått får du givetvis pengarna tillbaka!

I rådgivningen diskuterar vi vilka behov av bil ni har och vilka prisklasser som finns tillgängliga. När vi identifierat lämplig modell/modeller hjälper vi er titta på marknaden för att hitta några passande fordon. Rådgivningspaketet inkluderar också en noggrann genomgång av maximalt 5 fordon på marknaden. Då undersöker vi bland annat ägarhistorik, relevanta tekniska frågor inför provkörning, bedömning av eventuella reparationskostnader m.m. Vi sållar dessutom bort annonsörer, företag eller fordon som inte lever upp till vad man kan förvänta sig som konsument

Se mera i videon nedan:

”Har ni rådgivning till företag?” Vi har även företagsrådgivning där vi kan hjälpa ditt företag eller organisation att ställa om hela eller delar av er fordonsflotta till biogas och/eller eldrift. Vi gör en inventering av era transportbehov, era fordon och ger rekommendationer för ett mer hållbart resande.

En Biogasbil kostar från 15 000 kr – 300 000 kr

”Har ni någon biogasbil till salu?” Den frågan får vi ofta. Tyvärr säljs våra bilar väldigt fort, men om vi har några i lager redovisas det på denna sida. Samtliga bilar har kontrollerade gassystem med intyg och levereras med en noggrann varudeklaration.

Kontakta oss för mer information och rådgivning.