Sustainabils vision är att det ska vara lätt för alla som bor på landsbygden att köra fossilfritt där behovet av bil fortfarande finns. Att köra fossilfritt är inget som är förbehållet de som har stor plånbok. Tvärt om! Vi har kunder från hela Sverige – Östersund, Stockholm, Växjö, Göteborg, Linköping, Gotland, Uppsala, Helsingborg, Varberg, Gävle med flera.

Martin Gunnarsson startade Sustainabil år 2018 och har lång erfarenhet av biogasbilar. Han började redan 2011 med att plocka ihop sin första biogasanläggning i en Volvo 850 från 1996. Projektet gav mersmak, och sedan dess har ett 15-tal biogasbilar renoverats genom Martins försorg, och flera av bilarna ingick perioden 2013-2015 i en bilpool i Uppsala. Bilpoolen Biobil Uppsala fick stor nationell uppmärksamhet i både TV och tidningar. Sedan dess har människor från hela Sverige hört av sig med frågor om hur man ska göra när man ska ta steget till fossilfrihet.

Vårt erbjudande handlar om att vara ett stöd för dig som vill gå till fossilfrihet. Vi på Sustainabil vill ge tips, råd och hjälp med att köpa, äga, dela och underhålla biogasbilar. Detta är både enklare och billigare än man kan tro, och är just vad vi är experter på!  Våra samarbetspartners är MGN AB i Linköping och Miljöbilsservice Lavad i Lidköping.