Trygghet, kunskap och omtanke

Sustainabils vision är att det ska vara lätt för alla som bor på landsbygden att köra fossilfritt där behovet av bil fortfarande finns. Att köra fossilfritt är inget som är förbehållet de som har stor plånbok. Tvärt om! Vi tycker också att det ska finnas alternativ till de stora Märkesverkstäderna. Vi är auktoriserade att arbeta med alla fabrikat och hos oss är gasbilsägarna välkomna från hela landet. Vi har bara under de senaste åren haft kunder från bl.a.: Skellefteå, Östersund, Sundsvall, Stockholm, Växjö,Kalmar, Göteborg, Linköping, Gotland, Eskilstuna, Uppsala, Helsingborg,Hässleholm, Varberg, Gävle,Sandviken, Dala-Järna, Falun, Avesta, med flera.

Martin Gunnarsson startade Sustainabil år 2018 och har lång erfarenhet av biogasbilar och offentlig upphandling av fossilfria fordon. Han började redan 2011 med att plocka ihop sin första biogasanläggning i en Volvo 850 från 1996. Projektet gav mersmak, och sedan dess har hundratals biogasbilar renoverats genom Martins försorg, och flera av bilarna som renoverades i begynnelsen ingick perioden 2013-2015 i en bilpool i Uppsala. Bilpoolen Biobil Uppsala fick stor nationell uppmärksamhet i både TV och tidningar. Sedan företaget startades 2018 har människor från hela Sverige hört av sig med frågor om hur man ska göra när man ska ta steget till fossilfrihet, och ett oräkneligt antal biogasbilar har fått en andra chans sedan Märkesverkstäderna inte brytt sig om kunderna med lite äldre fordon.

Vårt erbjudande handlar om att vara ett stöd för dig eller ditt företag som vill gå till fossilfrihet. Vi på Sustainabil vill ge tips, råd och hjälp med att köpa, äga, dela och underhålla biogasbilar. Detta är både enklare och billigare än man kan tro, och är just vad vi är experter på!